Davant la negativa del BBVA de donar una resposta als casos que han motivat l'acampada davant l'oficina de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu, des de la PAH d'Osona s'inicia una campanya de boicot al BBVA.

Tenim clar que l'actitud del banc en relació a l'acampada és només el desencadenant d'aquesta campanya. Els motius per fer-la són moltíssims: responsabilitat en la bombolla immobiliària, tracte a les persones afectades, finançament d'empreses relacionades amb la indústria armamentística, participació en l'economia especulativa...

Tots els documents de la campanya els podeu trobar a la part superior de la barra lateral dreta d'aquest blog. Aquests documents són:
  • Cartell de campanya: Cartell en format pdf per fer difusió de la campanya de boicot al BBVA
  • Carta model per cancel·lació de comptes: Podeu utilitzar aquesta carta com a plantilla tot adaptant-la amb el vostre nom, DNI i la informació dels comptes que voleu donar de baixa. Per baixar-la, un cop clicat l'enllaç accedireu aun document compartit amb el text. Llavors heu d'anar a: fitxer/baixa com a/document de microsoft word (.docx) o format Opendocument (.odt) depenent del programa que utilitzeu per editar. A banda dels motius que surten a la plantilla per defecte, podeu afegir-n'hi de nous o modificar els existents. (Es prega que informeu de l'entrega a drethabitatge@gmail.com per poder fer seguiment de l'abast de la campanya).
  • Fulletó de suport a l'acampada: Si no voleu tancar els vostres comptes del BBVA o no en sou clients, però voleu donar suport a la campanya, podeu descarregar-vos aquesta carta i portar-la peresonalment a l'oficina del BBVA més propera. Podeu portar-ne tantes còpies com vulgueu, tants dies com us vagi bé, a totes les oficines que pugueu. Com major sigui la insistència en la demanda, més possibilitats tenim que el banc accedeixi a solucionar els casos de les persones afectades.
  • Fulletó informatiu: On s'expliquen els motius i les alternatives.
  • Fulletó per a fer còpies: El mateix document però amb 3 fulletons per pàgina. En podeu fer còpies a dues cares i distribuir-les.
  • Dossier formatiu: Aquest document es penjarà properament. S'hi desenvolupen les dades presents al fulletó informatiu però de forma molt més extensa i amb més referències a les fonts.

1 comentarios:

Unknown dijo...

segueix de l'altre:

3- són bancs que busquen el negoci i intenten desnonar i etc. si com fan absolutament tots, i gràcies a vosaltres la cosa s'ha frenat i accepten dacions, cada cop més, igual que el bbva que refinancia a tipus mínims d'interès els préstecs, això ho veiem cada dia i amb rapidesa la direcció vol que es faci. que hi ha cinc casos. si, que està encallat, sembla que si,.....

4- no tot és blanc o negre, què ha fet el banc, voluntàriament o jo, per si no ho sabeu: ha salvat el cul a 3.000 treballadors a catalunya. 350 famílies a Osona.

5 - l'ünic banc que suprimit del tot les clàusules terra dels seus clients hipotecats, sense esperar recurs d'apelació, ni tirar més cosses.

6 - Ha salvat els estalvis de més de 30.000 impositors del producte famós, les preferents, que tenien petits impositors de les tres caixes procedents. Gent pensionista la majoria amb pocs recursos i que això és un roc a la faixa per anar tirant.

Be tot això no sé si ho sabíeu, o si, de fet crec que tant us fa, nosaltres som els danys colaterals de la vostra ofensiva. i haurem d'aguantar, els vostres crits, els vostres desafiaments, estripant davant nostra fulletons per si ens enrabien o piquem o cridem, os algú se li para el cap i fot una òstia i després encara serem més dolents. dieu que les vostres ocupacions són pacífiques?, doncs crec que no. hi ha gent que fa dies que no dorm, està engoixada,només pateix per quan entrereu, algú amd baixa per depressió... d'això en dieu ser pacífic, hi ha moltes maneres de ser pacífic.

Sé que no en fareu ni cas, sé que fareu la vostra, tant us fa... però he quedat més descansat, avvui no podia dormir per culpa vostra i tenia ganes de dir-vos-ho.

Els empleats, no som el vostre objectiu, crec. Hi havia una època que teníem por dels atracadors i les seves pistoles, ara tenim por dels vosgtres megàfons. fantàstic!!!

No ho entenc. Noies, nois, senyors, senyores,,,,, no tot és blanc ni negre, el bbva no és el dimoni i vosaltres els àngels. els treballadors del bbva som gent normal (encara que no us ho cregueu) hi ha de tot a la vinya del senyor: dins el bbva hi ha jupies, pijos, hipies, sindicats, caps, currantes, mil euristes a pilots... i molts d'aquests amb hipoteques i famílies al seu càrrec. No toqueu més els collons. Si feu aquesta moguda la feu en general, per tots els bancs que tots fan exactament el mateix. I ens hi apuntarem. Prou, que ja no podem més. Reament no veig enlloc la vostra solidarietat... Perquè no esperem què diu la generalitat a aquests cinc casos, oi que hi ha arbtritatge?, docns esperem i no baixem la guàrdia, però prou d'aquesta salvatjada que només afecta als treballadors. Però de fet tant us fa... ja es veu. i sé que pensareu que estic boig. val doncs ho estic, o que sóc un capitalista ( i amb això aneu mooolt equivocats, senzillament, no cpomparteixo els vostres mètodes...) Gràcies

Publicar un comentario